Oddělení následné intenzivní péče po komplexní rekonstrukci

Vážení kolegové, vážení pacienti,

je nám potěšením Vás informovat, že naše oddělení následné intenzivní péče, situované ve 3. NP budovy L, prošlo komplexní rekonstrukcí. Věříme, že jsme vytvořili příjemné moderní prostředí, které na první pohled nepůsobí jako oddělení intenzivní péče.


Jsme přesvědčeni, že i vzhled prostředí má výrazný vliv na rekonvalescenci našich pacientů. Respektovali jsme přání i našich dlouhodobých pacientů (nebo jejich rodinných příslušníků) a barvy výmalby přizpůsobili jejich přáním. Např. náš fanoušek HC Kometa má svůj pokoj plný dekorací s modrou výmalbou, dámy si přáli pokoj s pozitivním hráškovým nádechem, jiní zase upřednostnili klidnou béžovou. Ze všech pokojů je příjemný výhled do zeleně, buď do parku Lužánky nebo do zahrady SurGal Clinic. K dispozici je i nadstandardní pokoj se sociálním zařízením, napojený na kamerový monitorovací systém.

Rádi jsme takto přispěli k dalšímu rozvoji pracoviště a přejeme všem našim pacientům, aby byli s laskavou péčí našich zaměstnanců i nadále spokojeni.

Váš SurGal Clinic tým

1.11.2016


Zpět